lauantai 30. kesäkuuta 2018

Työntäyteinen lauantaipäivä




Tänään oli päivä, jolloin tapahtui ja edistystä saatiin aikaiseksi yhteisen hyvän eteen. Juho Taskinen ajoi traktorilla ensin Savon Kuljetuksen (omakustannehintaista) mursketta ja sen jälkeen Lassilan hiekkamontulta ilman kuluja saatua hiekkaa leikkikentän pohjalle.


Pentti Savolainen kauhoi kaivurillaan tavarat paikalleen Ari Savolaisen ollessa mittamiehenä ja lapion varressa. Suuret kiitokset Siilin Pienkone-Eksperttien Kohoselle täryn antamisesta kyläyhdistyksen käyttöön talkoohengessä. Täryä oli käyttämässä Jukka Savolainen ja näin saatiin välineiden pohjat hyvään kuntoon.



Leikkikentän Menninkäisen metsä -leikkitelineen kimpussa ahkeroivat Pirskasen ja Savolaisen Jarit sekä Ollikaisen Marko. Kokoaminen tarvitsee hyviä hermoja ja satojen ruuvien kiristämistä. Hommaa ei vielä saatu valmiiksi, seuraavat talkoopäivät tulevat menemäänkin loppujen leikkivälineiden kokoamisessa. Mukaan mahtuu kokoamaan.



Riina piti huolen muonituksesta, miesten ja mukana olleiden lasten vatsat saatiin ravittua. Tuula Savolainen leipoi aamusta omenapiirakkaa kahvin kaveriksi ja sekin maistui talkooväelle mieluusti.




Iso kiitos tänään mukana ja hengessä olleille <3 Ahkeria miehiä ja naisia oli piha täynnä.

Laaduntarkkailija ja tuleva tuotetestaaja oli oikein tyytyväinen päivän tuloksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti