maanantai 30. heinäkuuta 2018

Vaikka puisto on valmis, projekti etenee


Leikkikenttämme on valmistunut, mutta projektimme ei. Samalla hankerahalla olimme suunnitelleet hieman laajentavamme Kotiseutumuseon edessä olevaa parkkipaikkaa. Osa parkista onkin jo tehty ja tänään asiaa viimeisteltiin.



Ari ja Pentti koneurakoivat kaivurilla ja traktorilla maita paikasta toiseen. Juho oli käynyt aikaisemmin ajamassa pintakerroskuorman odottamaan levitystä. Lisäksi tarvittiin hieman lapiota, jotta liikennemerkki vaihtoi paikkaansa, ja moottorisahaa, jotta kannot saatiin fiksattua järkeviksi.

On ollut ilo kuulla, että kenttä on jo löytänyt leikkijöitä


Parkkipaikkatalkoot muonitettiin Lauran ja Riinan toimesta. Emme halua lipsua tästä osiosta mistään hinnasta. Sen verta arvokkaita talkoolaisemme meille ovat!

Aira oli käynyt eilen maalaamassa istutuslaatikoksi tulevaa hiekkalaatikkoa ja aitaa. 


Nyt käännämme nenän kohti tulevia avajaisia. Puhetta on suunniteltu ja tarjottavia ja tarjoilijoita haalittu. Olemme myös pikatilanneet pieniä koristeita, peukut pystyyn, että ne tulevat ennen keskiviikkoa. Kuulimme iloksemme, että ihka oikea Pikku-Marjakin olisi saapumassa puistomme avajaisiin. On suuri kunnia saada hänet vieraaksemme!

Näemmehän isolla joukolla kahden yön kuluttua, eli keskiviikkona 1.8. klo 17?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti